Bulvár, celeb

2007.11.28. 13:22

Paris Hilton ruháját elvették

<p>Paris Hiltonnak modellkedni támadt kedve, ezért átírták a divatbemutató forgatókönyvét. Aztán megérkezett Naomi Campbell, és Paris a háttérbe szorult. <dia width="850" height="630" alt="Paris Hilton kisasszony"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_kisasszony/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Paris Hilton kisasszony" /></a></dia></p>

A jó hollywoodi bulik biztos jele, hogy Paris Hilton legalább egyszer meztelenre vetkőzik, ám nem mindig önszántából.

Paris Hilton azért sztár, mert soha nem csinált semmit, és mégis milliói vannak. Ő tipikusan az az eset, akinek csak megszületni volt nehéz. Illetve, mégis tett elég sok mindent, amik a hírnevéhez jól jöttek, viszont megélni nem lehet egyikből sem. Hisz a féktelen partizás és a tudatmódosítók mértéktelen fogyasztása is csak viszi a zöldhasút. Néha pedig megpróbálja elhitetni az emberekkel, hogy ért is valamihez. Volt már divattervező, énekesnő, színész, DJ és jószolgálati nagykövet.

Múlt héten Paris Hiltonnak a modellkedéshez szottyant kedve, ezért ellátogatott a Victoria’s Secret show-jára. Ezeken a rendezvényeken a színfalak mögött nagyon nagy a pörgés. Szinte másodpercek alatt öltöznek át a hölgyek, és néha ugyanennyi idő kell ahhoz, hogy megváltoztassák a műsort.

Így amikor Amerika kedvenc börtöntölteléke megjelent, hogy ő szeretné zárni az estét, egyből átírták a forgatókönyvet. Sokaknak már az új záró elem is szúrta szemét, de amint elvette Miranda Kerr kedvenc ruciját, majdnem elszabadult a pokol. Az élő próbababa ugyanis csak erős koncentrációval tudta lebeszélni magát arról, hogy ne üsse le az örökösnőt.

Ám Parist utolérte a rossz karma. Ugyanis Naomi Campbellnek épp arra akadt dolga, így benézett. Amint a szervezők meglátták a párductestű legendát, egyből lerántották a korábbi nagy attrakcióról a ruhát.

Mondván Naomi mégis csak hatalmasabb meglepetés a kifutón, mint ő. Így Paris Hilton meztelenül, megalázva nézte a háttérből a fekete szépséget, amint az összes fotós őt fényképezi. Miranda pedig elégedetten dörzsölte a tenyerét.
Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!