Bulvár, celeb

2007.11.21. 13:18

Lourdes a Harry Potterben játszhat

<p>Madonna lányát megkereste a Harry Potter filmeket forgató cég, hogy vállalna-e egy kisebb szerepet a Harry Potter és a félvér herceg című filmben.</p>

Az amerikai filmstúdió, a Warner Bross először Madonnához fordult a kérdéssel. Ugyanis köztudott, hogy a tizenegy éves Lourdes édesanyja nem támogatja lánya karrierjét a szórakoztatóipar semmilyen ágában sem.

A The Sun hírei szerint a kis Lourdes nagyon izgatott lett, szívesen játszaná el a neki szánt szerepet a Voldemort elleni harcban.

Madonna nagy hangsúlyt fektet arra, hogy gyerekei átlagos életet élhessenek, de a Carlos Leontól származó kislánya Lourdes (becenevén Lola) nagyon népszerű, már ami a felkéréseket illeti. Musical-szerepet is kínáltak neki, valamint az egyik divatház saját márkát és ruhákat kreálna neki.

A tizenegy éves Lourdes nagy Harry Potter rajongó, így nagyon örült a felkérésnek. Kérdés, hogy Madonna engedélyezi-e a szereplést.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!