Bulvár, celeb

2007.11.26. 09:54

Győzi visszabújt Bea ágyába

<p>Gáspár Győző fejét ismét elcsavarta egy nő. A csábító nem más, mint Bea asszony, aki nőiességét bevetve hódította vissza hűtlen urát.</p>

Gáspárné egy romantikus vacsorával és egy szenvedélyes éjszakával végleg visszahódította urát a szeretőjétől.

Gáspár Győző fejét ismét elcsavarta egy nő. A csábító nem más, mint Bea asszony, aki nőiességét bevetve hódította vissza hűtlen urát. A békülés színtere a hálószoba volt.

- Fél éves macska-egér harc dúlt közöttünk Beával, de végül ő kezdett el nekem udvarolni. Az ágyába is visszafogadott, ahol egy új nőt találtam: nem a feleségemet, hanem egy csodálatos, gyengéd és mégis vad szeretőt – mesélt büszkén Győzi.

Győzi még túlzásba is vitte a lepedőakrobatikát, ezért kórházi kezelésre szorul.

- Jelenleg infúzióra járok a salgótarjáni kórházba, mert egy ideg a gerincemben becsípődött. Remélem hamar rendbejövök, mert utazni készülünk – újságolta a hazatért családfő.

Az utazás a házastársak reményei szerint végleg megerősíti majd az átmenetileg meglazult kapcsolatot.

- Hat hónapig voltunk külön Beával, míg én éltem az életem, ő egy utazási irodánál dolgozott, és fizetés helyett egy utazást kapott. Nemrégiben meghívott vacsorázni, és közölte, hogy elvisz egy második nászútra Jamaicába.

A békülés ellenére a válópert nem vontam vissza. Talán majd akkor, ha jól sikerül a nyaralás, és utána majd egy kis Viktort szül nekem. Akkor leszek ugyanis igazán boldog.

További cikkek:

Forrás: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!