Bulvár, celeb

2007.11.28. 10:38

Eszenyi Enikő újra színpadon

<p>A Kossuth-díjas színésznő, Eszenyi Enikő múlt szerdán szenvedett balesetet esti előadásán a Vígszínházban, de hétfő este már újra dolgozott.</p>

Eszenyi Enikő újra színpadon van. A Kossuth-díjas színésznő múlt szerdán szenvedett balesetet esti előadásán a Vígszínházban, de hétfő este már újra dolgozott: a "Gyönyörben nincs középút” című önálló estjével lépett fel.

Eszenyi Enikő több mint kétszázszor játszotta a legendás "Össztánc” című előadást és bemelegítésként minden este előtt sokat tornázik. Így volt ez az ominózus napon is, mégis megtörtént a baj.

- Minden úgy ment, ahogy szokott, egy rock’n’ roll szám következett, felugrottam a partnerem csípőjére, ő eldőlt velem. Nagyon megütöttem magam. Valahogy kimásztam az ügyelőpultig, onnan már nem tudtam mozdulni, olyan fájdalmaim voltak – mondta Eszenyi Enikő.

A nagy esést követően az előadás zavartalanul ment tovább, miközben Enikő színész társai aggódva figyelték sérült kollégájukat. A színésznő nagyon megijedt és azon izgult, nehogy valamilyen maradandó károsodása legyen.

Eszenyi Enikőt szerdai balesete után megröntgenezték és szerencsére semmilyen törést nem találtak nála, csak zúzódásokat.

- A fejemet is beütöttem kicsit, a hátam, a lapockámat és a derekamat pedig nagyon megütöttem.

A színésznőnek nem ez volt az első balesete a színpadon.

- Egyszer a Fekete Péterben az állkapcsom ment ki, aztán az az előadás félbe is maradt. A Szent Johannában egy virágcsokorból ettem meg egy darabot, ami nem az volt, ami szokott lenni és kaptam egy mérgezést, aztán a lábujjam tört el. Volt elég balesetem, de ez a színpaddal jár sajnos.

Az ilyen baljós előjelek színházi körökben általában jót jelentenek a bemutató előtt. Eszenyi az elmúlt hetekben az egyik legnagyobb női főszerepre, a Lulura készül, amelynek próbáit néhány nap szünet után hétfőtől folytatta is a társulat.

- Amikor a jelmeztervező megmutatta a magas sarkú cipőt, amiben a Luluban fogok játszani, mondtam ne is mutassa , mert csak ránézek és fáj a derekam.

Eszenyi Enikő tehát talpra állt, és a következő hónapokban sem fog pihenni. Hiszen januári bemutatója után rendezőként kezd el dolgozni a Figaró házasságán, ahol már kényelmesen ülhet a rendezői székben.
Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!