Bulvár, celeb

2007.11.16. 11:11

Britney Spears plasztikai műtéteket tervez

<p>Drága beavatkozásokat fontolgat Britney Spears. Úgy gondolja, ha széppé válik, problémái egy csapásra megoldódnak. <DIA alt="Britney Spears 2007.10.26." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Britney Spears 2007.10.26." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Britney Spears plasztikai műtétek sorával akarja újra a helyes irányba terelni életét.

A plasztikai sebész 110 000 euróra becsülte a kifizetendő összeget, ha Britney Spears minden kívánságát teljesíteni akarja.

És mik a tervek? Elsősorban zsírleszívás, mellkorrekció, esetleg egy kis szilikon-beültetés, hasplasztika, az arcbőrének rendbehozatala valamilyen kémiai eljárással és orrának megszépítése.

Britney Spears egyik ismerőse elmondta, hogy szerinte Britney Spears új vágya, hogy férfimagazinokban mutathassa be tökéletes testét. Ehhez azonban hiányoznak a felkérések, és a tökéletes test is. Így döntött Britney amellett, hogy szinte teljesen átszabatja magát.

Britney Spears úgy érzi, azért vesztette el az önbizalmát, mert a gyerekek megszületése óta nem érzi jól magát a testében, nem képes visszanyerni régi formáját.

Most eldöntötte, mindent megtesz azért, hogy végre arról írjanak, mennyire csodaszép és formás lett. Ha a torna és az egészséges étkezés nem segít, akkor pedig jöhet a kés.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!