Bulvár, celeb

2007.11.14. 15:36

Arnold Schwarzenegger a legjobbak között

<p>Arnold Schwarzenegger egy "Amerika legjobb vezetői” közül. Legalábbis egy magazin szavazása szerint. <DIA alt="Arnold Schwarzenegger 2007.10.29." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Arnold_Schwarzenegger_2007_10_29_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Arnold Schwarzenegger 2007.10.29." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Az "U.S. News” című magazin szavazásán Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó is a legjobb amerikai vezetők között szerepel.

Az elismerést a kaliforniai tűzvész elhárításában való közreműködése miatt, valamint a klímaváltozással kapcsolatos tevékenységéért kapta.

Arnold Schwarzenegger azt mondta, igaz, hogy a hírnevét színészi múltjával szerezte elsősorban, de nagyon szeretne kormányzóként is helyt állni, és szeretné, ha ez alapján ítélnék meg őt az emberek. Ezért különösen örül az elismerésnek, amelyet kormányzói munkájáért kapott.

A tűznél bebizonyosodott, hogy váláságkor is képes higgadt és jó döntéseket hozni.

Egy másik kutatás szerint a megkérdezettek többsége szerint Amerika válságban van, és a többség azt is mondja, hogy Amerika rossz irányba halad.

Közel hatvan százaléka szerint Amerika vezetői nem megfelelőek, és ami meglepő, a megkérdezettek jelentős része katonai vezetőnek szavazna bizalmat.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!