Bulvár, celeb

2007.10.30. 15:28

Angelina Jolie ismét terhes?

<p>Úgy tűnik, Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek sikerült. Az új pletykák szerint Angelina Jolie áldott állapotban van. <dia width="850" height="630" alt="Brangelina - Jolie és Pitt"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Brangelina___Jolie__s_Pitt/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Brangelina - Jolie és Pitt" /></a></dia></p>

A pletykát még nem erősítette meg sem Brad Pitt, sem Angelina Jolie. De az ismerősök, barátok szerint minden jel arra utal, hogy bővül a Pitt-Jolie család.

Angelina Jolie nemrég Riminiben járt egy konferencián. Minden előre meg volt szervezve, azonban pár perccel a megbeszélés kezdete előtt Angelina Jolie lemondta a találkozót. Üzenetet küldött, hogy személyes okok miatt mégsem tud részt venni a rendezvényen.

Az olasz újságírók ebből rögtön levonták a következtetést, hogy Angelina Jolie babát vár.

A szóvivő, Letizia Majani azonban félreérthető kijelentést tett. "Angelina Jolie iránti tapintatosságból nem szeretném elárulni, terhes-e, de az újságírók gyakran helyesen következtetnek a dolgokra” – mondta.

Úgy tűnik, izgalmas tavasz és nyár következik jövőre a sztárvilágban. A legtöbb sztár-kismama ugyanis ekkor fog szülni. Christina Aquilera, Halle Berry és Jennifer Lopez után Angelina Jolie is beállt a sorba.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!