Bulvár, celeb

2007.09.24. 15:36

Sztárok a mellrák ellen

<p>A napokban Yoko Ono nevével védett mellrák elleni gála estet szerveztek, ahol több neves zenész, színész, politikus és sportoló tiszteletét tette.</p>

Számos meghívott mondta el a gondolatait, így próbálván felkelteni a nők érdeklősését a probléma iránt. Abban mindenki egyetért, hogy a betegség gyógyítható, ha időben kiderül. Ezért fontosak a szűrővizsgálatok.

"Azt gondolom, hogy nagyon sok mindenki kerülhet ebbe a kutyaszorító helyzetbe. Én azt hiszem, hogy az embereket felvilágosítani, buzdítani, hittel megtölteni, azt elhitetni és tudatni kell" – mondta Halász Judit a Netbulvárnak.

Sütő Enikő, Oroszlán Szonja és Dobó Kata is különböző tanácsokkal próbálják rávenni a nőket a mihamarabbi szűrésre. 
" A nők elsősorban nem magukért, hanem másokért élnek. Ha van gyereke, férje vagy akit szeret, akkor gondoljon arra, hogy érte megy el" - nyiltakozta Sütő Enikő.

"Ez az a fajta rák, amit, ha időben észreveszünk, gyógyítható és nem szabad struccpolitikát játszanunk. Nagyon fontos, hogy minden este fürdésnél figyeljük magunkat és félévente elmenjünk nőgyógyászhoz" - mondta Dobó Kata.

A jótékony célra felkínált képek megtekintése után egy díszvacsora következett, majd az árverés, ami már zárt ajtók mögött zajlott. Azt nem lehet tudni, hogy ki és mennyiért vitte el Yoko Ono „Touch me” elnevezésű alkotását, de egy biztos, a befolyt összeget a mellrák legyőzésére fogják fordítani.

Forrás: www.rtlklub.hu



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!