Budapest hírei

2013.03.10. 13:30

Demostráció és focimeccs miatt forgalmi változások lesznek Budapesten

Budapest, 2013. március 10., vasárnap (MTI) - A Thököly út egy szakaszán demonstráció miatt, a Népliget metróállomásnál a Ferencváros-Újpest focimeccs miatt lesznek a tömegközlekedést is érintő forgalomkorlátozások vasárnap délután Budapesten.

Budapest, 2013. március 10., vasárnap (MTI) - A Thököly út egy szakaszán demonstráció miatt, a Népliget metróállomásnál a Ferencváros-Újpest focimeccs miatt lesznek a tömegközlekedést is érintő forgalomkorlátozások vasárnap délután Budapesten.A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint vasárnap várhatóan 14 óra és 18.30 között egy demonstráció miatt lezárják a Thököly út Dózsa György út és Stefánia út közötti szakaszát. Bár a tervek szerint a szervezők az autóbuszokat átengedik, de ha a hatóság teljesen lezárja az útszakaszt, módosulhat az 5-ös, a 7-es, a 7E jelzésű, a 173-as és a 173E jelzésű buszok útvonala.

Az autóval közlekedőknek azt javasolják, hogy a Dózsa György út-Ajtósi Dürer sor-Stefánia út vagy a Dózsa György út-Ifjúság útja-Stefánia út útvonalon kerüljék el a lezárt útszakaszt.

A ferencvárosi Albert Flórián Stadionban vasárnap délután kezdődő Ferencváros-Újpest labdarúgó-mérkőzés miatt rövidített útvonalon járnak az 1-es villamosok, és módosított útvonalon közlekednek a 103-as autóbuszok. A szurkolóknak indítandó különjárati metrószerelvények pedig várhatóan kisebb menetidő-növekedést okoznak majd az M3-as vonalán.

A meccs miatt biztonsági okokból gyalogos forgalomelterelések is lesznek, például a népligeti aluljárót a szurkolók érkezése és távozása idején 20-30 perces időtartamra teljesen lezárják, ezekben az időszakokban a gyalogosforgalmat a rendőrök a felszínen szabályozzák. Amennyiben biztonsági okokból szükséges, lezárják a közúti forgalom elől a Könyves Kálmán körút Gyáli út és Elnök utca közötti szakaszát.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!