Friss hírek

2009.09.04. 09:25

Segítséget kérnek a tûzoltók

<p>Egy baleset körülményeinek tisztázására kérnek segítséget a szentendrei tûzoltók. A vezetési gyakorlatról, megkülönböztetõ jelzések nélkül haladó tûzoltóautóba csütörtökön dél körül rohant bele egy másik kocsi Szentendrén a Dobogókõi út és a 11-es fõút keresztezõdésénél.</p>

Weszelits András, a szentendrei tûzoltók helyettes szóvivõje a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a tûzoltók megálltak a keresztezõdésben a pirosnál és mikor a lámpa zöldre váltott, elindultak. Balról a külsõ sávból egy másik kocsi érkezett és nekiment a tûzoltóautónak. A tûzoltók kocsijának nem lett nagyobb baja, de a másik autó mozgásképtelenné vált. A tûzoltók feltételezése szerint az autót vezetõ nõ a piroson hajtott át, mert a sorában minden más kocsi állt, mikor õ elindult. A nõ nem ismerte el a felelõsségét, ezért kérik a tûzoltók szemtanúk segítségét, akik látták a balesetet. A segíteni szándékozók jelentkezését a Szentendre Város Önkormányzata Hivatásos Tûzoltóságánál várják. A balesetben egyébként senki nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!