BOON TopAds

2010.05.04. 15:34

Titokzatos pálmalevelek

<p>Hogyan találhatunk rá saját pálma- levelünkre? Oszter Tamás előadása Miskolcon.</p>

 

Oszter Tamás előadása Miskolcon az ITC székházban

3 szerencsés játékosunk pálmalevelet kap!

Nyerteseink:

Tóth Melinda
Szakos Erika
Medzsibriczki Éva


Sorsunkat, legalábbis csaknem 110 millió MA ÉLŐ emberét, köztük kb. 162 ezer magyarét – pálmalevelekbe vésve őrzik India titkos könyvtáraiban!

2100 évig írták őket, a legfiatalabb levél is 360 éves. Az Unesco is elismeri az elképesztő levelek létezését, de eddig nehéz volt hozzájutni a sajátunkhoz. Évekkel ezelőtt Kepes András műsorában már hallhattunk erről, aztán mintha elfelejtődött volna. Decemberben azonban bombaként robbant a hír: megérkeztek hazánkba is a pálmalevelek. Egészen pontosan: megérkezhetnek, ha valaki kíváncsi a sajátjára!

Ahogy Oszter Tamás, felszentelt nagykövet saját pálmaleveléből kiderült, azt a megtisztelő feladatot kapta az indiai maharishik-től (megvilágosodott bölcsek, akik a leveleket íratták), hogy a boldogulásunkat segítő írások hírét vigye és segítsen összekötni minket a rólunk szóló szent iratokkal. A világ legnagyobb, embereket segítő szervezetének támogatásával (Art Of Living Alapítvány) létrehozott egy nonprofit szövetséget, hogy itthon is megkerestethessük a miénket, évekig tartó indiai utazgatásokat spórolva ezzel nekünk.De miről is szólnak ezek a levelek? „Bármilyen életet is éltünk eddig a pálmalevelek tartalma egyértelműen rávilágít életünk valódi céljára, amiért születtünk, a legfontosabb pontokra olyan részletességgel, amely képes minden kétséget eloszlatni és a megfelelő irányba terelni minket: életünk tényleges felemelkedésének útjára. Mert ha megtaláljuk a rólunk szóló írást valódi beavatottakká válunk sorsunkba. Lehetőséget kapunk arra, hogy életünk minden területén tökéletesen és tisztán láthassunk: emberi kapcsolatainkban, hivatásunkban, egészségünket és anyagi boldogulásunkat illetően. Ahogy új életünk halad az útján időben és térben, pálmaleveleink felbecsülhetetlen értékű iránymutatást adnak dátumokkal, eseményekkel, nevekkel, akkor, amikor már készen vagyunk annak befogadására. Leírják életutunkat főbb vonalakban, tényeket, okokat, megoldásokat. Ha problémás élethelyzetről beszélnek, minden esetben adnak tanácsokat is, hogy mit kell tenni, hogy az feloldódjon. Szerencsés és igazi kiválasztott az, akinek megtaláljuk a levelét. Tartalmuk részletessége elképesztő, de csak az eleve elrendelt pontokról beszélnek, teret hagyva a szabad akaratunknak.” – válaszolta lapunknak Oszter Tamás.

Hogyan találhatunk rá saját pálmalevelünkre? A keresést a szövetség weboldalán (), vagy a nagykövet előadásain érdemes kezdeni. Tamás előadása: Miskolc, május 8. 14 óra, ITC Székház, Mindszent tér 1., infó: 30-9988-580

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!