BOON Sziréna

2019.04.02. 10:22

Örömlányok rabolták ki a korábbi jótevőjüket Miskolcon

Miskolc - Tíz szem tablettát raktak a borba, hogy elkábítsák a férfit, majd kifosztották.

Miskolc - Tíz szem tablettát raktak a borba, hogy elkábítsák a férfit, majd kifosztották.

Csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy 22 éves férfi és két 20 éves nő ellen. A vádlottak közül a két nő prostitúciós tevékenységből tartják fenn magukat, és már régebbről ismerték a sértettet, aki időnként élelmiszerrel és cigarettával támogatta őket. A vádlottak 2018. január hónap közepén egy délután a sértett lakásában tartózkodtak, és vele együtt alkoholt fogyasztottak, majd mivel elfogyott az ital, közösen elmentek bort vásárolni. A vádlottak megbeszélték, hogy a náluk lévő nyugtató hatású gyógyszert belekeverik a férfi italába, hogy az értékeit eltulajdoníthassák. Miután mindannyian visszamentek a lakásba, a két nő bement a mosdóba, és az általuk vásárolt palackos borba 10 szem gyógyszertörmeléket kevertek, és ezzel kínálták a sértettet, aki a bor nagy részét megitta, és elbódulva elaludt.

A vádlottak ekkor magukhoz vették a sértett laptopját, készpénzt és 6000 forint értékű Erzsébet-utalványt, összesen 105 999 forint értéket tulajdonítottak el, majd elhagyták a lakást. Az ügyészség a vádlottakkal szemben – akik közül a férfi és az egyik nő letartóztatásban van, míg a másik nő bűnügyi felügyelet alatt áll – fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

ÉM


[related-post post_id="4183737"]

[related-post post_id="4159857"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!