BOON Sziréna

2019.03.07. 20:21

Több mázsás vasszerelvény alatt lelte halálát Sóstófalván

Sóstófalva - Elhunyt egy 32 éves férfi Sóstófalván, vélhetően szerelés közben.

Sóstófalva - Elhunyt egy 32 éves férfi Sóstófalván, vélhetően szerelés közben.

Sok még a kérdés a 32 éves, nagycsaládos Ferenc halála körül, aki után kisgyermekek maradtak árván, és akire mécsesekkel, virágokkal emlékeznek a településen. Egy olvasónk jelezte: szörnyű baleset történt, az egyik helyi telephelyen, szerelés közben zuhant egy többmázsás vasszerelvény a férfira, aki életét vesztette. Egy traktor pótkocsijának a billenő felülete okozhatta a bajt, azonban azt, hogy pontosan milyen körülmények között, egyelőre nem lehet tudni. A mentőszolgálat helikoptert is riasztott az esethez, azonban nem tudtak segíteni Ferencen – ahogy mondani szokták, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett.

A megyei rendőr-főkapitányság halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz, tudtuk meg. Azonban a munkaügyi felügyelet vizsgálata fogja feltárni, hogy valóban foglalkozás körében történt-e a veszélyeztetés: úgy tudjuk azt is vizsgálják, hogy a szerencsétlenül járt férfi valóban munkatevékenységet végzett-e a telephelyen, ahogy azt is, pontosan mi történt, amikor a baleset érte.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!