BOON Sziréna

2019.02.06. 11:02

A próbaideje alatt szúrt haragosa arcába

Miskolc, Hidasnémeti – Előbb késsel szúrt, majd egy baltával hadonászott a férfi.

Miskolc, Hidasnémeti – Előbb késsel szúrt, majd egy baltával hadonászott a férfi.

Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság azt a gyanúsítottat, aki a rendelkezésre álló adatok szerint február 2-án Hidasnémetiben megvágta egy férfi arcát késsel. A gyanú szerint először trágár szavakkal szidalmazta a sértettet, aki előtte ment kerékpárral, majd amikor leszállt róla, szóváltás alakult ki közöttük. A gyanúsított meglökte a sértettet a mellén, aki viszonozta a lökést, és ekkor került elő a gyanúsított zsebéből egy 8 centi pengehosszúságú bicska. A gyanúsított kinyitotta, és a sértett arca irányába ütött vele, megvágva azt. Majd hátralépett, és hadonászva fenyegetőzött, hogy „leszurkálok, megölök mindenkit”.

A sértett felkapta a biciklijét, és a gyanúsítottra dobta, aki távozott a helyszínről. Ezután a sértett és egy ismerőse követték, majd amikor a gyanúsított ezt észlelte magával hozott egy baltát, és azzal kezdett fenyegetőzni az utcán.

A gyanúsított többször volt már büntetve erőszakos cselekmények miatt, agresszivitás jellemzi, nem áll tőle távol az erőszak alkalmazása. Az is feltehető, hogy újabb bűncselekményt követne el, hiszen nem sokkal a hasonló cselekmény miatti elítélése után, felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követhette el, ezért a bíróság egy hónapra letartóztatta.

ÉM


[related-post post_id="4131686"]

[related-post post_id="4130785"]

[related-post post_id="4127424"]

[related-post post_id="4125960"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!