BOON Sziréna

2019.01.10. 09:12

Ongai otthonában rabolta ki az idős nőt a testvérpár

Onga - A fiatal nő és fiatalkorú öccse bementek a nőhöz, majd a földre lökték és kirabolták.

Onga - A fiatal nő és fiatalkorú öccse bementek a nőhöz, majd a földre lökték és kirabolták.

A Felsőzsolcai Rendőrőrs körzeti megbízottjai a bejelentést követően két órán belül elfogták azt a testvérpárt, akik a megalapozott gyanú szerint otthonában raboltak ki egy 80 éves asszonyt hétfőn este.

Pénzt és ékszert szereztek

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves ongai nővel és 17 éves öccsével szemben. A megalapozott gyanú szerint a nő és testvére január 7-én 21 óra körül egyszerűen bementek egy ongai családi házba, ahol az ott lakó 80 éves megdöbbent asszonyt a földre taszították, majd fenyegették, és értékei átadására szólították fel. A rablók a lakást alaposan átkutatták és onnan készpénzt, továbbá arany ékszereket tulajdonítottak el, majd elmenekültek.

A bejelentést követően az azonnal a helyszínre érkező felsőzsolcai körzeti megbízottak két órán belül azonosították, és elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható testvérpárt.

A beismerő vallomást tett gyanúsítottakat a Miskolci Rendőrkapitányság kihallgatásukat követően őrizetbe vette, a nyomozók előterjesztéssel élnek letartóztatásuk indítványozására az ügyészség felé.

ÉM


[related-post post_id="4102608"]

[related-post post_id="4101093"]

[related-post post_id="4099504"]

[related-post post_id="4098115"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!