BOON Sziréna

2019.01.16. 13:28

Gyivis lányokat akart prostituáltként dolgoztatni a miskolci férfi

Miskolc - Előbb tisztességes kuncsaftokat ígért, majd kést villantott a férfi a 15 éves lánynak.

Miskolc - Előbb tisztességes kuncsaftokat ígért, majd kést villantott a férfi a 15 éves lánynak.

Egy év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte az Encsi Járásbíróság azt a férfit, aki egy 15 éves lányt próbált prostitúciós tevékenység folytatására bírni, majd más lányokról érdeklődött, akikkel a gyermekotthonban együtt él, hogy vajon vállalnának-e prostitúciós tevékenységet.

A vádlott megkérdezte a lányt, hogy akar-e prostitúciós tevékenységet folytatni, mert abból lehetne jövedelme, jól élhetne, tudna magának fogyasztási cikkeket venni. Cserébe ő tisztességes embereket küldene hozzá, a bevételt pedig elfeleznék.

Meg ne bánja…

A lány a felkérést elutasította, majd a vádlott ekkor további lányok után érdeklődött, akik gyermekotthon lakói és vállalnák, hogy prostituáltként tevékenykednek. A lány ekkor megijedt, el akart menni, a vádlott pedig kikísérte és a magánál tartott kést láthatóvá téve felhívta a figyelmét, hogy meg ne bánja, hogy nem állt be és, ha meggondolná magát, menjen vissza. A bíróság a vádlottat kiskorú veszélyeztetése bűntette miatt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 2 évi próbaidőre felfüggesztette. Enyhítő körülmény volt esetében, hogy kiskorú gyermek tartásáról gondoskodik és részben beismerte tettét. Büntetett előélete azonban súlyosbította büntetését. A bíróság ítélete jogerős.

ÉM


[related-post post_id="4078594"]

[related-post post_id="4033799"]

[related-post post_id="3982069"]

[related-post post_id="3895652"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!