BOON Sziréna

2018.12.27. 13:03

Elismerték a kazincbarcikai rendőrök munkáját

Kazincbarcika - A Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezete elismerésben részesítette a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két járőrét.

Kazincbarcika - A Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezete elismerésben részesítette a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két járőrét.

Tárgyjutalomban részesült 2018. december 27-én a Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezte által az a két rendőr, akik az ORFK Balesetmegelőzési Bizottsága „Látni és Látszani 2018 - egymásért" kampány keretében a legtöbb szabálysértőt szűrték ki a forgalomból - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - szolgálatuk ellátása során.

Mecs László címzetes rendőr törzsőrmester és Szabó Tamás rendőr őrmester a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei csaknem harminc esetben intézkedtek a 2018. október 17-től december 7-ig meghirdetett kampányidőszakban. A rendőrök intézkedései a balesetek megelőzésére irányultak, melyek során a szabályérőket minden esetben figyelmeztették.

Az elismeréseket Csobod László régióigazgató adta át Dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Kovács Béla rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes jelenlétében.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


[related-post post_id="4088379"]

[related-post post_id="4079151"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!