BOON Sziréna

2018.10.04. 14:53

Tragikus szerda Borsodban - Ketten meghaltak balesetekben

Berente, Tiszaújváros - Megyénk négy nagyobb fő közlekedési útjából kettőt is korlátoztak a karambolok miatt.

Berente, Tiszaújváros - Megyénk négy nagyobb fő közlekedési útjából kettőt is korlátoztak a karambolok miatt.

Két tragédiával indult a szerda reggel megyénk útjain, nem sokkal egymás után baleset történt a 35-ös és a 26-os úton is – sajnos mindkettő egy-egy életet követelt.

A 35-ös főúton, Tiszaújváros belterületén kora reggel 4 óra után történt a baj. Egy Volkswagen személygépkocsi 51 éves vezetője Sajószöged irányából tartott Tiszaújváros felé, amikor elé szaladt az út menti fás területről egy róka. A férfi reflexszerűen félrekapta a kormányt, de a gázolást sem tudta elkerülni – az elütött róka elpusztult –, és frontálisan ütközött a szemből érkező Forddal is.

A Volkswagen sofőrje beszorult az autóba, és úgy tudjuk, azonnal meghalt, a tűzoltók feszítő-­vágó eszközök segítségével szabadították és emelték ki a holttestet a roncsból. A másik autó sofőrje nem sérült meg, az útszakaszt a helyszínelés és a mentés idejére lezárták.

Két halálos reggeli baleset

A szerda reggeli, 35-ösön történt baleset után nem sokkal, kora reggel a 26-os úton, Kazincbarcika térségében is halálos kimenetelű baleset történt.

Itt a helyszínen szerzett információink szerint egy Suzuki típusú személy­autó haladt Miskolc irányába, amikor eddig tisztázatlan okok miatt érintőlegesen neki­ütközött egy szemből közlekedő nyerges vontatónak. Az ütközéstől a személyautó kisodródott, megpördült és az oldalával nekicsapódott a kamion mögött másodikként érkező kisteherautó elejének és így keresztbe fordulva állt meg.

A Suzuki sofőrje itt is azonnal életét vesztette, őt szintén feszítő-vágó eszközök segítségével szabadították ki a roncsból a helyszínre riasztott tűzoltók. A balesetben érintett volt egy a kisteherautó mögött közlekedő személy­autó, amely egy leszakadó roncsdarabtól sérült, de más személy az elhunyton kívül itt sem szerzett sérülést. A rendőrség az útszakaszt teljes szélességében lezárta és kerülőútra terelte a forgalmat. Az anyagi kárt és a baleset körülményeit a rendőrség műszaki igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

ÉM-HI


[related-post post_id="4005024"]

[related-post post_id="4004789"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!