BOON Sziréna

2018.10.25. 17:13

Taktaharkányban is „házhoz mentek” a rendőrök

Taktaharkány - A lakosság vagyonbiztonsága érdekében a rendőrség 2018. évben is folytatta országos kampánysorozatát „Házhoz megyünk” megnevezéssel.

Taktaharkány - A lakosság vagyonbiztonsága érdekében a rendőrség 2018. évben is folytatta országos kampánysorozatát „Házhoz megyünk” megnevezéssel.

Legutóbb Taktaharkányban jártak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. A projekt célja a lakosság szubjektív biztonságérzetének további növelése érdekében olyan közös tájékoztató kampány indítása, amely hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segíti a biztonság megteremtését.

A megyei programok 10. állomása Taktaharkány volt, ahol a Béke-téri piacon felállított információs pultnál várták a főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály és a helyi rendőrőrs munkatársai a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődőket.

A lakosság vagyonvédelmi bemutatót tekinthetett meg, mely a lakóépületek mechanikai és elektronikai védelmén túl a kerékpárok lezárására szolgáló biztonságtechnikai eszközökre is kiterjedt. Lehetősége nyílt a helyieknek a kerékpárjaik adatainak rögzítésére a „BikeSafe”- ingyenes rendőrségi kerékpár-regisztráció program keretein belül: 54 kerékpárt regiszráltak.

ÉM


[related-post post_id="4020840"]

[related-post post_id="4013291"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!