BOON Sziréna

2018.10.26. 15:06

Szántóföldre „szánkózott” egy Vectra Szikszónál

Szikszó - Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami péntek délután történt a 3-as számú főúton Szikszó előtt.

Szikszó - Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami péntek délután történt a 3-as számú főúton Szikszó előtt.

A helyszínen szerzett információink szerint és szemtanúk elmondása alapján egy Opel Vectra haladt a Turultól lefelé Szikszó irányába, amikor a jobb első ülésből menet közben ki akart szállni egy lány.

A sofőr utána kapott, majd ezek után a baloldali mély árkot átugratva a szántóföldön „szánkózott” egy pár métert a Vectra, mielőtt landolt. Úgy tudjuk, menet közben mindketten kiestek a járműből.

A lány 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopter szállította a kórházba. A sofőr könnyű sérülésekkel megúszta, de őt is kórházba szállították mentőautóval.

Az anyagi kár nem túl jelentős, mivel idős autóról van szó. A baleseti helyszínelés idején a rendőrség munkatársai váltakozó irányban engedték az autósokat útjukra. A baleset körülményeit az encsi rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!