BOON Sziréna

2018.10.16. 11:15

Nem védett a plédszéf, elvitték az értékeket a kövesdi strandon

Mezőkövesd - A pléddel, törülközővel letakart iratok, pénz, telefonok nincsenek biztonságban.

Mezőkövesd - A pléddel, törülközővel letakart iratok, pénz, telefonok nincsenek biztonságban.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy szlovák férfival szemben folytattak le, aki a helyi strandon lopott.

Lopás gyanújával

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 44 éves szlovák állampolgárságú férfival szemben. A gyanúsított 2018. augusztus 23-án 14 óra körül a mezőkövesdi strandfürdő területén őrizetlenül hagyott értékeket – készpénzt, iratokat, ruhaneműket, papírzsebkendőt – tulajdonított el egy szintén szlovák állampolgárságú sértettől. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Közös feladat

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az eset kapcsán, és az úgynevezett négy évszakos strandfürdők vonatkozásában felhívja a figyelmet, hogy az értékek megóvása közös feladatunk, így a strandolók fokozott figyelemmel védjék tulajdonaikat. A pléddel, törülközővel letakart iratok, pénz, telefonok nincsenek biztonságban; a plédszéf nem elég! Használják az értékmegőrzőket.

ÉM


[related-post post_id="4016909"]

[related-post post_id="4016736"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!