BOON Sziréna

2018.10.02. 21:48

Durva és tragikus baleset történt Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - Munka közben ért halálos baleset egy 29 éves fiatalembert Tiszaújvárosban kedden.

Tiszaújváros - Munka közben ért halálos baleset egy 29 éves fiatalembert Tiszaújvárosban kedden.

Halálos üzemi baleset történt kedden délután egy tiszaújvárosi gyár területén. Úgy tudjuk az üzem az ipari parkban található, ám a férfi nem az ő alkalmazottjuk volt, hanem egy, az üzemben beruházást végző cégé.

Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre megerősítette a tragikus baleset tényét, hozzátette: szakértők bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit, és azt, hogy terhel-e valakit felelőség a fiatalember halála miatt.

Azt, hogy pontosan mi törént a vizsgálat jelenlegi szakaszában még nem lehet tudni, de úgy tudjuk olyan sérülés érte a férfit, ami miatt elvszítette az egyik karját, és elvérzett, mire a mentők a helyszínre értek.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője azt közölte az MTI-vel, hogy egy mentőhelikoptert és egy mentőautót riasztottak a balesethez, ám a fiatal férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, már nem tudtak rajta segíteni.

ÉM-HI


[related-post post_id="4004389"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!