BOON Sziréna

2018.09.07. 07:32

Tragédia Miskolcon - Áramütés miatt halt meg egy megyaszói férfi a benzinkútnál

Miskolc - Vizsgálják az eset körülményeit, és hogy van-e felelőse a rend­kívüli halálesetnek.

Miskolc - Vizsgálják az eset körülményeit, és hogy van-e felelőse a rend­kívüli halálesetnek.

Ahogy beszámoltunk már róla, szerdán gyors egymásutánban érkezett két telefon a segélyhívó központba Miskolcról ugyanazon eset kapcsán. Egy autós arról tett bejelentést, hogy látott egy férfit összeesni a Szentpéteri kapuban, a város határában lévő benzinkút mellett, és rögtön utána jött a segélyhívás a kútról is, hogy áram­ütést szenvedett egy férfi.

Már nem élt

A mentőktől kapott tájékoztatás szerint kiérkező kollégáik nem találtak életjeleket a férfin, így azonnal elkezdték az újraélesztését, amely azonban sajnos nem járt sikerrel. Úgy tudjuk, a 37 éves megyaszói férfi villanyszerelési munkákat végzett a kúton több méter magasban egy létrán, eközben szenvedett áramütést, ami miatt leesett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint a Miskolci Rendőrkapitányság egyelőre általános közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit, amely azt is hivatott megállapítani, hogy van-e felelőse az esetnek. Mivel munka közben történt a baleset, így a rendőrség mellett a munkavédelem is vizsgálódik.

A vizsgálat deríti ki mi történt

A korábban felmerült információk valóságalapját egyelőre semmi nem támasztja alá, ami jelenleg tény: hogy a 37 éves megyaszói férfi szerelési munkát végzett, és közben érte halálos baleset. A vizsgálat lezártáig sem a rendőrség, sem a felügyelet nem közöl bővebb információt.

ÉM-HI


[related-post post_id="3975004"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!