BOON Sziréna

2018.09.06. 13:20

Áramütés miatt halt meg egy férfi Miskolcon

Miskolc - Vizsgálják az eset körülményeit, és, hogy van-e felelőse a rendkívüli halálesetnek.

Miskolc - Vizsgálják az eset körülményeit, és, hogy van-e felelőse a rendkívüli halálesetnek.

Szerdán gyors egymásutánban érkezett két telefon a segélyhívó központba Miskolcról ugyanazon eset kapcsán. Egy autós arról tett bejelentést, hogy látott egy férfit összeesni a Szentpéteri kapuban, a város határában lévő benzinkút mellett, de rögtön utána jött a segélyhívás a kútról is, hogy áramütést szenvedett egy férfi. A mentőktől kapott tájékoztatás szerint a kiérkező kollégáik nem találtak életjeleket a férfin, így azonnal elkezdték az újraélesztését, amely azonban sajnos nem járt sikerrel.

Úgy tudjuk a 37 éves megyaszói férfi villanyszerelési munkákat végzett a kúton több méter magasban egy létrán, eközben szenvedett áramütést, ami miatt leesett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint a Miskolci Rendőrkapitányság egyelőre általános közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit, amely azt is hivatott megállapítani, hogy van-e felelőse az esetnek.

ÉM-HI


[related-post post_id="3970107"]

[related-post post_id="3959096"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!