BOON Sziréna

2018.08.02. 11:13

A rendőrök jelenlétében pofozta hajléktalan barátnőjét

Miskolc - A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy 50 éves férfi ellen.

Miskolc - A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy 50 éves férfi ellen.

A vádlott és barátnője Miskolc város területén hajléktalan életmódot folytatnak. Idén március elején Miskolc belvárosában ittas állapotban közlekedtek, és a közöttük zajló beszélgetés szóváltássá fajult, ennek során a vádlott egyre ingerültebb lett és kiabálni kezdett a sértett nővel, majd két alkalommal pofon ütötte, és testszerte ütlegelni kezdte.

Egy járókelő észlelte a cselekményt és rendőrt hívott. A járőrök kiérkezésekor azonban a vádlott az intézkedő rendőrök jelenlétében is pofon ütötte barátnőjét.

Megrugdosta a nőt

A vádlott egy másik alkalommal, március második felében is Miskolc belvárosában, az esti órákban töltötte az időt barátnőjével, azonban a nőt minden előzmény nélkül az arcán megütötte, és a földre esett sértettet több alkalommal felső testén megrúgta. Ez esetben is egy járókelő akadályozta meg a vádlottat további cselekményében, aki értesítette a rendőrséget, viszont a vádlott a rendőrök kiérkezését már nem várta meg, eltávozott. A sértett ezen utóbbi bántalmazástól könnyebb sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a vádlottal szemben elzárás büntetést indítványozott.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!