BOON Sziréna

2018.07.13. 08:51

Fékezett a busz, megsérültek Miskolcon

Miskolc - Csütörtökön napközben a Szeles utcán haladó MVK-busznak hirtelen kellett fékeznie, aminek következtében 3 utas megsérült.

Miskolc - Csütörtökön napközben a Szeles utcán haladó MVK-busznak hirtelen kellett fékeznie, aminek következtében 3 utas megsérült.

Az egyikük súlyosan, ketten könnyebben. A mentők mindhárom sérültet kórházba szállította, adott tájékoztatást lapunknak Lakatos Szilárdné, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

ÉM


Az elmúlt 24 órában történt:

A megye rendőri szervei 2018. július 12-én három férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt, egy főt garázdaság, és további egy személyt a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Mezőkövesdi- és a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset négy estben történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!