BOON Sziréna

2018.05.20. 15:22

Pár éve visszautasította…

Edelény - A sértett nőt – se szó, se beszéd – a felbőszült férfi többször lábon és hasba rúgta.

Edelény - A sértett nőt – se szó, se beszéd – a felbőszült férfi többször lábon és hasba rúgta.

Vádemelési javaslattal élt a városi rendőrség azzal az edelényi férfival szemben, aki az utcán bántalmazott egy nőt, aki korábban – évekkel ezelőtt – visszautasította közeledését.

Az Edelényi Rendőrkapitányság ennek megfelelően garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 34 éves helyi férfival szemben.

Tartós harag

Az immár gyanúsított férfi – a nyomozás adatai szerint – április 9-én 20 óra körül Edelényben az utcán előzetes szóváltás nélkül rátámadt egy 20 éves nőre, és bántalmazta. A sértettet a felbőszült férfi többször lábon és hasba rúgta. A nő elmondása szerint a férfi pár éve szeretett volna vele közelebbi kapcsolatot, ám ő ezt visszautasította, ezért haragszik rá a férfi.

A garázda, bántalmazó férfival szemben folytatott nyomozást az Edelényi Rend­őrkapitányság a napokban lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!