BOON Sziréna

2018.03.12. 12:15

Telefonos segítséget kapott a kismama az otthonszüléshez Borsodban

Borsod-Abaúj-Zemplén - Rablás, öngyilkossági kísérlet, otthonszülés történt megyénkben és a csellengő kamasz is hazatért.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Rablás, öngyilkossági kísérlet, otthonszülés történt megyénkben és a csellengő kamasz is hazatért.

Nem unatkoztak vasárnap sem a mentők, sem a rend őrei.

Épségben hazatért az a tibolddaróci kislány, akit napokig kerestek, mert nem adott életjelet magáról.

Nem sokáig örültek zsákmányuknak az encsi rablók, mert a rendőrök két órán belül elcsípték azokat, akik a vasútállomáson erőszakkal elvették egy fiatalember mobiltelefonját.

Mozgalmas vasárnap jutott a mentőknek is, akik súlyos sérüléssel szállították kórházba azt a miskolci nőt, aki mellkason szúrta magát.

Helyt álltak egy igazán izgalmas kihívásnál is, mikor riasztást kaptak, hogy fokozódó alhasi fájdalmaktól szenved egy sajóhídvégi hölgy, akinél hirtelen megindult a 40. héten a szülés otthonában. A mentők már nem értek volna időben oda, de a mentési irányító telefonon levezette a szülést, majd a helyszínre érkező kollégái ellátták a kismamát és a csöppséget is és stabil állapotban szállították őket kórházba.

ÉM-JA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!