BOON Sziréna

2018.02.04. 09:57

Szexuális szolgáltatást remélt, de kirabolták Miskolcon

Encs, Miskolc - Összesen 17 és fél év szabadságvesztést kapott a rablóbanda.

Encs, Miskolc - Összesen 17 és fél év szabadságvesztést kapott a rablóbanda.

Egy magát prostitúciós tevékenységből eltartó nő szexuális szolgáltatást ajánlott fel egy férfinak, és azt javasolta, hogy egy miskolci romos épületben bonyolítsák le az aktust. A romos épület egyik szobájába mentek.

Elszedték az értékeit

Ekkor megérkezett a három rabló – köztük a nő barátja – azzal a szándékkal, hogy a férfi értéktárgyait megszerezzék. Egyikük megütötte a fején a férfit, aki összehúzta magát, a karjait maga előtt tartva védte a fejét, ezután még egy ütést kapott a fejére, végül a bordáján is megrúgták. A táskájából 70 ezer forint készpénzt és egy 8 ezer forint értékű mobiltelefont vettek el.

A bíróság rablás bűntette miatt az elsőrendű vádlottat 2 év 6 hónap fiatalkorúak börtönbüntetésére, a másodrendűt 5 év, a harmadrendűt pedig 10 év fegyházbüntetésre ítélte.

Tíz év a fegyházban?

Az Encsi Járásbíróság a másod- és harmadrendű vádlottak javára enyhítő körülményként értékelte azt, hogy egy-egy kiskorú gyermekük van, míg súlyosító körülményként értékelte, hogy mindhárom vádlott büntetett előéletű, egyikük különös visszaeső, próbára bocsátás és felfüggesztett hatálya alatt követett el újabb bűncselekményt.

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!