BOON Sziréna

2018.02.23. 10:01

Rabszolgaként tartotta lakóját ózdi lakásában

Ózd - Tíz év után tudott megszökni a kényszermunka elől.

Ózd - Tíz év után tudott megszökni a kényszermunka elől.

Az Ózdi Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki hosszú éveken át munkára kényszerítette és bántalmazta ismerősét.

Bakancsával fejbe rúgta

A rendelkezésre álló adatok szerint a „rabszolgasorsba kényszerített” férfi 2008-ban költözött a gyanúsított férfi ózdi ingatlanába, ahol díjazás és ellátás fejében munkát végzett szállásadójának. 2010-től a „házigazda” már csak ellátást biztosított lakójának és szociális járandóságát is elvette.

A gyanúsított egyre durvábban bánt a sértettel, többször­­­ ok nélkül is megverte, és akkor is bántalmazta, ha úgy látta, hogy nem dolgozik eleget. Egyik esetben lapáttal, máskor ásóval támadt a férfira. Amikor az megpróbálta elhagyni a házat, ismerősei segítségével minden esetben megakadályozta azt. 2018. február 8-án a gazda ismét a lakójára támadt, acélbetétes bakancsával fejbe rúgta, minek következtében kitört a sértett foga. Másnap hajnalban elmenekült tőle.

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!