BOON Sziréna

2017.12.14. 10:06

Elektromotorokkal bukott le az orgazda Miskolcon

Miskolc - A miskolci raktárból ellopott holmit akart továbbértékesíteni, de lefülelték.

Miskolc - A miskolci raktárból ellopott holmit akart továbbértékesíteni, de lefülelték.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 43 éves férfinak az előzetes letartóztatását, akitől a rendőrség bűncselekmény elkövetéséből származó elektromos kerékpár meghajtó egységeket foglalt le közel 6 millió forint értékben.

Mint kiderült, egy egyelőre ismeretlen elkövető idén január és december között, pontosabban meg nem határozható időben, egy külföldi nagyvállalat miskolci raktárából elemelt 48 darab, egyenként 400 euró értékű, úgynevezett e-bike meghajtó egységet.

Ki volt a motortolvaj?

A most letartóztatott férfi az elektromotorokat továbbértékesítés céljából úgy szerezte meg és rejtette el egy miskolci ingatlanban, hogy tudott arról, hogy azok „vagyon elleni bűncselekményből” származnak. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy a lefoglalt motorok ki által kerültek ki a cég raktárából.

A bíróság megállapította, hogy a gyanúsított esetében fennáll a bizonyítási eljárás megnehezítésének, illetve a bűnismétlésnek a veszélye, így előzetes letartóztatásba helyezték a férfit.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!