BOON Sziréna

2017.12.21. 19:12

Egy miskolci nő ütötte meg az őt kihallgató nyomozót Diósgyőrben

Miskolc - Zaklatás miatt hallgatták ki, de nem tetszett neki a nyomozás.

Miskolc - Zaklatás miatt hallgatták ki, de nem tetszett neki a nyomozás.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy 43 éves miskolci nővel szemben, aki szeptember 21-én megütötte az őt gyanúsítottként kihallgató rendőrt.

Nem írta alá a jegyzőkönyvet

Az ügyészség által folytatott nyomozás szerint, a nővel szemben a rendőrség zaklatás vétsége miatt indított büntetőeljárást. Gyanúsítottkénti kihallgatása miatt idézték be a Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrsére. A nő az egyébként a törvényi rendelkezéseknek megfelelően zajló nyomozást mindvégig sérelmezte, kétségbe vonta az eljárás jogszerűségét, végül közölte, hogy nem hajlandó aláírni a kihallgatásról készült jegyzőkönyvet, majd önkényesen távozott az irodából és el akarta hagyni a rendőrőrs épületét.

A nyomozó a nő után indult, az épület folyosóján többször felszólította, hogy álljon meg, majd mivel ennek nem tett eleget, karjait széttárva a nő elé állt, így próbálva megakadályozni a távozását. Ekkor a nő a nála lévő műanyag iratmappával megkísérelte a rendőrt a fején megütni, aki elhajolt, így végül az ütés a bal vállán érte. A megtámadott rendőr a bántalmazás következtében sérülést nem szenvedett.

Hivatalos személy elleni erőszak

Az ügyészség a büntetlen előéletű nőt hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolja és vele szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Miskolci Járásbíróságon.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!