BOON Sziréna

2017.12.28. 10:22

Daráló húzta be a nő haját Sárospataknál

Kazincbarcika, Miskolc, Sárospatak - Az elmúlt 24 órában ismét két súlyos gyalogos gázolás történt megyénkben.

Kazincbarcika, Miskolc, Sárospatak - Az elmúlt 24 órában ismét két súlyos gyalogos gázolás történt megyénkben.

- Elég mozgalmas volt a tegnapi nap a 240 feletti riasztás számmal! - mondta Üveges Csaba, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa portálunknak. - Több említésre méltó esemény is történt: volt két sikeres újraélesztésünk, mindkettő lakáson. Az egyik Miskolcon, a másik Miskolchoz közeli kistelepülésen.

Ezen kívül volt két gyalogosgázolás: az egyik Kazincbarcika belterületén. A sérültet ellátás után életveszélyes állapotban szállította esetkocsink a területileg illetékes sürgősségi osztályra.

A másik eset Miskolc belterületén történt. Az elgázolt személy súlyos sérüléseket szenvedett, és a baleseti sebészetre szállította a miskolci esetkocsi.

Volt még egy érdekes eset Sárospatak környékén, ahol fiatal fejsérült nőhöz riasztották a mentőket. A hölgy haját kukoricadaráló húzta be, ám szerencsére viszonylag könnyebb sérülésekkel megúszta, vérző fejsérülése keletkezett, amelyet varrni kellett.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!