BOON Sziréna

2017.11.21. 10:47

Gyilkosság Miskolc belvárosában - A Kúriához fordult a 16 évre elítélt masszőrnő

Miskolc, Kalocsa - K. Mária Eszter kitart amellett, hogy nem ő gyilkolta meg 2011-ben a 86 éves nőt a Szentpáli utcában.

Miskolc, Kalocsa - K. Mária Eszter kitart amellett, hogy nem ő gyilkolta meg 2011-ben a 86 éves nőt a Szentpáli utcában.

K. Mária Eszter, aki a „gyilkos masszőr­nőként” vált híressé, jelenleg a kalocsai női fegyház lakója, mert egy évvel ezelőtt a Debreceni Ítélőtábla dr. Balla Lajos vezette tanácsa jogerős határozatában jóváhagyta a Miskolci Törvényszék tavaly tavaszi ítéletét, amelyben K. Mária Esztert ember­ölés bűntette miatt 16 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől való eltiltásra ítélte.

Megfojtotta és becsomagolta

Mint lapunkban több alkalommal foglalkoztunk vele, K. Mária Eszter az a masszőr­nő, aki a miskolci Szentpáli utca egyik társasházában, az ott működő szépségszalonban végezte tevékenységét és nézeteltérésbe keveredett a házban lakó 86 éves özvegy K. J.-néval.

Az idős nőt ugyanis zavarta, hogy a házban masszőri tevékenységet reklámozó tábla miatt az újságos nem tudja a postaládába helyezni az újságját. Az elfajult vita eredményeként – a bíróság jogerős megállapítása alapján – az ominózus 2011. augusztusi napon a masszőrnő brutálisan megverte a szalonban az idős nőt, majd egy zsinórral megfojtotta.

A nő a gyilkosság elkövetése után eltakarította a dulakodás nyomait, felmosta a szépségszalon padlóját. Vásárolt egy takarófóliát a közeli kertészáruházban, visszament a munkahelyére, és a holttestet becsomagolta a fóliába, majd ragasztószalaggal körbetekerte. Késő este a testet a szépségstúdió alatti emeleten lévő iroda ajtaja elé rakta. Másnap az irodába érkező alkalmazottnak lett gyanús a „csomag” és értesítette a rend­őrséget.

Irány a Kúria

K. Mária Eszter következetesen mindvégig tagadta bűnösségét, az elsőfokú ítélet ellen védőjével, dr. Lichy Józseffel felmentésért fellebbezett. Most a nő a kalocsai fegyházból ügyvédjén keresztül üzent, hogy kitart ártatlansága mellett és a Kúriához fordulnak beadvánnyal, hogy bűncselekmény hiánya miatt mentsék fel a vád alól.

ÉM-SZB


[related-post post_id="3685038"]

[related-post post_id="3234059"]

[related-post post_id="3233525"]

[related-post post_id="3204360"]

[related-post post_id="3092403"]

[related-post post_id="3090957"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!