BOON Sziréna

2017.10.01. 08:38

Bottal ütött a támadó Sajónémetiben

Sajónémeti - Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki Sajónémetiben egy idős embert fejbe vert a sértett saját sétabotjával.

Sajónémeti - Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki Sajónémetiben egy idős embert fejbe vert a sértett saját sétabotjával.

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 20 éves sajónémeti férfival szemben.

A gyanúsított 2017. szeptember 26-án 15 óra körül Sajónémetiben italt akart szerezni egy sétabottal közlekedő 61 éves férfitól. A támadó, a közkútra vízért induló sértett kezéből kitépte a görbebotot, majd azzal fejbe verte áldozatát, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az Ózdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett 20 éves fiatalemberrel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


[related-post post_id="3634708"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!