BOON Sziréna

2017.09.22. 13:41

Szemtanúk jelentkezését várják - Ki látta a miskolci balesetet?

Miskolc - A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy, a belvárosban történt balesettel kapcsolatban.

Miskolc - A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy, a belvárosban történt balesettel kapcsolatban.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05010/4523/2017. bűnügyi számon közúti veszélyeztetés bűntettének, valamint cserbenhagyás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 25 éves nemesbikki férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok a gyanúsított 2017. szeptember 12-én 10 óra 43 perckor Miskolc, Szentpáli és Horváth Lajos utcák kereszteződésében egy fekete színű cseh rendszámú sportautóval kanyarodása során hirtelen gyorsította gépjárművét. A hibás manőver következtében a gépjármű megcsúszott, így veszélyeztette a gyalogos átkelőhelyen áthaladók életét és testi épségét, majd egy forgalmi okok miatt álló ezüst színű személygépjármű hátsó részének ütközött.

A sofőr azonban anélkül, hogy meggyőződött volna, hogy a baleset során bárki megsérült-e elhajtott a helyszínről. A férfit a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2017. szeptember 12-én a délutáni órákban elfogták.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik hívja a megyei rendőr-főkapitányságot a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!