BOON Sziréna

2017.09.02. 17:38

Suliudvaron próbáltak rabolni Ózdon

Ózd - „Nagyon megbánod, ha nem adod ide a telefont…” – hangzott a fenyegetés.

Ózd - „Nagyon megbánod, ha nem adod ide a telefont…” – hangzott a fenyegetés.

Hétfőn tartja az első tárgyalást az Ózdi Járásbíróság azoknak a fiatalkorúaknak az ügyében, akik az iskolaudvaron erőszakkal kísérelték meg egy kiskorú társuktól elvenni a mobiltelefonját. A vádirat szerint úgy történt a bűneset, hogy a két fiú meglátta, amint a 13 éves társuk előveszi zsebéből a mobiltelefonját, és megnézi rajta az időt, majd újra zsebre teszi.

Egy-két pofon is elcsattant

A két fiatal odament hozzá, és követelték tőle a készüléket. Ő azonban nem ijedt meg tőlük. Ekkor egyikük belenyúlt a fiú zsebébe és kivette a mobilt. A fiúnak azonban sikerült támadójától visszaszereznie a telefont.

A pórul járt fosztogató erre megfenyegette a fiút: „Nagyon megbánod, ha nem adod ide a telefont…” Nyomatékot adva követelésének egy pofont is lekevert. Utána mindketten rángatni kezdték áldozatukat, többször megpofozták, de ő a fenyegetések és erőszak ellenére sem adta át a készüléket.

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!