BOON Sziréna

2017.09.14. 18:05

Megerőszakolta a kislányt Miskolcon, tíz évet tölt fegyházban

Debrecen - A Debreceni Ítélőtábla dr. Ficsór Gabriella vezette tanácsa csütörtökön helybenhagyta a Miskolci Törvényszék idén februárban meghozott elsőfokú ítéletét.

Debrecen - A Debreceni Ítélőtábla dr. Ficsór Gabriella vezette tanácsa csütörtökön helybenhagyta a Miskolci Törvényszék idén februárban meghozott elsőfokú ítéletét.

Jogerős az ítélet

A Miskolci Törvényszék büntetőtanácsa ominózus ítéletében G. I. vádlottat szexuális erőszak bűntette, folytatólagosan elkövetett testi sértés bűntette miatt 10 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott legkorábban büntetése kétharmad részének kitöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen akkor a vádlott és védője fellebbezett.

Gyakran volt nála a kislány

A bíróság által megállapított tényállás szerint D. I. 2009-ben ismerkedett meg Miskolcon az akkor 9 éves kislánnyal, aki a családjával a telke melletti ingatlanra költözött, és ott egy sátorban laktak. A férfi felajánlotta a családnak, hogy költözzenek albérletbe az ingatlanán lévő különálló, lakatlan, téliesített faházba. Ez így is történt. A kiskorú lány gyakran tartózkodott a férfi és élettársa által lakott családi házban.

2009 nyarán G. I., amikor a kislány nála volt és az ágyon ülve nézte a tévét, kihasználva, hogy csak ketten voltak a lakásban, szexuálisa zaklatta a kislányt. A kislány ellenkezett, ezért a férfi pofon ütötte őt. Ezután kulccsal bezárta az ajtót és megerőszakolta a védtelen kislányt, aztán megfenyegette a kislányt, ha bárkinek elmondja a történteket, akkor elvágja a nyakát.

A gyermeklány a férfitől való félelmében nem merte elmondani a vele történteket.

2011 májusától az otthoni rossz körülmények miatt kislány egyre többet tartózkodott a férfi és élettársa lakásán, majd 2013 novemberében véglegesen hozzájuk költözött.

Később is próbálkozott

2015 januárjában a férfi élettársa több hónapos gyógykezelésre elköltözött a vádlottól. Ebben az időszakban G. I. újra próbált szexuálisan közeledni a kislányhoz, azonban ő erre továbbra sem volt hajlandó. A férfi többször megverte a lányt, aki végül egy átmeneti otthonba költözött.

- ÉM - SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!