BOON Sziréna

2017.08.19. 08:57

Rács mögé tették egy időre az arlói ámokfutót

Arló, Miskolc, Ózd - A Miskolci Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását az arlói ámokfutóként elhíresült férfinak.

Arló, Miskolc, Ózd - A Miskolci Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását az arlói ámokfutóként elhíresült férfinak.

Mint írtuk, az ámokfutó BMW-jével elhajtott Ózd felé az őt igazoltatni akaró rendőrök elől. Az üldözés során az egyik ózdi kereszteződésnél elállták az útját, de a BMW-s nekiment két rend­őrautónak is.

Kétszer lőtt rá a rendőr

Az ámokfutó menekülni próbált, járművét szándékosan az egyik intézkedő járőr irányába kormányozta. A járőr szolgálati fegyverével két lövést adott le az autóra, de a férfi elmenekült, és a BMW-t egy áruház parkolójában hagyta. A rendőrök rövid időn belül elfogták a gyalogosan menekülő férfit. Ellene hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás.

A szökés veszélye és a kiszabható, akár 7 év szabadságvesztés miatt a Miskolci Járásbíróság elrendelte az arlói ámokfutó előzetes letartóztatását.

- ÉM-SZB -


[related-post post_id="3586556"]

[related-post post_id="3584984"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!