BOON Sziréna

2017.07.12. 13:53

Nem látta el férjét, meghalt

Miskolc - Haláláig, két éven át még az ágyából sem kelt ki.

Miskolc - Haláláig, két éven át még az ágyából sem kelt ki.

A Miskolci Törvényszék „védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette” miatt folytat büntetőeljárást B. F. J.-né ellen. A vádirat értelmében a vádlott és férje egy komfort nélküli, két helyiségből álló lakásban éltek együtt. A férfi lakókörnyezete elhanyagolt volt és fűtetlen, 2001-ben jobb oldali bénulással, beszédzavarral járó agyi infarktust kapott.

Ellátatlanság miatt…

Személyisége megváltozott, teljesen magába zárkózott. Egyedül az ételt és az innivalót fogadta el, a gyógykezelése ellen tiltakozott, 2013. novemberben írt fel számára utoljára gyógyszereket a háziorvos. A férfi állapota az ellátatlanság következtében fokozatosan leromlott, a halálát megelőző két évben nem kelt ki az ágyból. Halála 2015. december 16-án következett be légzési és keringési elégtelenség miatt, a halál beálltakor megállapítható volt fizikálisan leromlott állapota, és higiénésen is kifejezetten elhanyagolt állapota.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!