BOON Sziréna

2017.06.27. 11:05

Kisodródott a kanyarban, majd fejre állt a Honda

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt hétfőn.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt hétfőn.

Miskolcon, 11 óra körül az Üteg utca és Baross Gábor út kereszteződésében egy tehergépkocsi vezetője kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy másik tehergépkocsinak, így összeütköztek. A balesetben egy személy könnyebben megsérült.

Miskolcon, a Vörösmarty úton 8 óra 10 perc körül egy gyalogos szabálytalanul szaladt ki a négysávos útra, ahol egy személygépkocsi elütötte őt. A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Filkeházán, egy személygépkocsi haladt 9 óra körül, amikor a jármű vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, ezért egy kanyarban kisodródott. A balesetben a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenegy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!