BOON Sziréna

2017.05.05. 10:44

Kifosztottak egy kisgyőri házat

Miskolc, Kisgyőr - Egy kisgyőri ingatlanról tulajdonítottak el nagy értékű járműveket, fegyvereket, lőszereket, trófeákat, karórát, italokat és réz esőcsatornát, összesen több tíz millió forint értékben.

Miskolc, Kisgyőr - Egy kisgyőri ingatlanról tulajdonítottak el nagy értékű járműveket, fegyvereket, lőszereket, trófeákat, karórát, italokat és réz esőcsatornát, összesen több tíz millió forint értékben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 05000/136/2017. bűnügyi számon folytat nyomozást lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. április 25-ét megelőzően ismeretlen elkövető vagy elkövetők betörtek egy kisgyőri ingatlanba, ahonnan egy Mercedes 463 típusú terepjárót, hét vadászfegyvert, lőszereket, trófeákat, KTM típusú krosszmotort, márkás kerékpárt, órát, szeszes italokat és 30 méter réz esőcsatornát tulajdonítottak el.

Az esettel összefüggésben szükségessé vált az autóban ülő férfiak azonosítása, akikről kamerafelvételek készültek. Az egyik személy 25-30 év közötti, 180-185 centiméter magas, szoláriummal barnított bőrű, vékony arcú, minkét oldalt felnyírt barna hajú, felül hosszabb, borzas hajviseletű, elkövetéskor teljes arcán többnapos borostát viselt.

A másik férfi 20-30 év közötti, 170-180 centiméter magas fehér, szoláriummal barnított bőrű, rövidre nyírt hajú, elkövetéskor arca enyhén borostás volt, normál testalkatú.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki az ismeretlen tettes vagy tettesek kilétével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32. szám), vagy a [email protected] elektronikus levelezési címre is küldhet üzenetet.

A bejelentő a nap 24 órájában hívhatja továbbá a megyei rendőr-főkapitányságot a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számát, vagy a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!