BOON Sziréna

2017.02.23. 17:26

Öt autó és egy busz karambolozott a Gömöri felüljárón

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami csütörtökön délután történt Miskolcon a Gömöri felüljárón.

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami csütörtökön délután történt Miskolcon a Gömöri felüljárón.

Elsődleges információink szerint egy Renault Clio haladt a belső sávban a Gömöri felüljárón Felsőzsolca irányába, amikor az autó vezetője megpróbált besorolni a mellette haladó busz elé. Mivel nagyon szűk volt a hely, nem sikerülhetett a manőver és Clio jobb hátulja ütközött az autóbusz bal első sarkával.

Ezek után a Clio irányíthatatlanná vált és előbb egy Daewoo Matizzal koccant össze, majd egy szemből érkező Skoda Superb-vel, végül ugyancsak egy szemből érkező Renault Clióval ütközött frontálisan. Eközben a Superb egy Ford Ka-val is összecsattant, amikor próbált "menekülni" a balesetet okozó Clio elől.

Az utat teljes szélességében le kellett zárni és emiatt a Gömöri felüljáró mindkét oldaláról elterelték a forgalmat.

Úgy tudjuk, hogy a baleset okozó Renault Clio vezetője sérült meg könnyebben, őt kórházba szállították a mentők.

Az anyagi kár több millió forintra tehető, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!