BOON Sziréna

2017.01.12. 16:08

Szalagkorlát fogta meg a mentőt Miskolc határában

Miskolc - Hárman sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami a Miskolcot elkerülő szakaszon történt csütörtökön délután.

Miskolc - Hárman sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami a Miskolcot elkerülő szakaszon történt csütörtökön délután.

A 3-as és 26-os utakat összekötő útvonalon haladt egy mentőautó a 26-os irányába a Csorba tó melletti szakaszon, amikor előtte egy furgon satufékezett. Ez azért történt, mert az ő előtte haladó szlovák rendszámú Skoda hirtelen lassított. A furgon vezetője a fékezés során jobbra kormányozta autóját, a mentőautó sofőrje pedig balra vette az irányt, nehogy belehajtson a hirtelen akadályba. Eközben a Skodás elkezdte balra a megfordulást, és a mentő emiatt a szlovák autóba hajtott. Végül a betegszállító jármű a baloldali szalagkorlátba robogott, majd azzal együtt a mély árokba gurult.

Nagy szerencse, hogy a korlát megtartotta a mentők, és nem borult fel. A Skodában hárman sérültek meg, őket kórházba szállították a mentők.

Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!