BOON Sziréna

2016.12.12. 15:25

Megerőszakolta az idős nőt Miskolcon, majd kitette a forgalmas főútra

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki idős áldozatát megerőszakolta, majd kitette a nőt egy négy sávos útra.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki idős áldozatát megerőszakolta, majd kitette a nőt egy négy sávos útra.

Szexuális erőszak bűntett, személyi szabadság megsértésének bűntette és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Miklós 56 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2016. február 23-án 3 óra körül Miskolcon, a Csabai kapuban bántalmazott, majd szexuális erőszakot követett el egy 83 éves nőn. A férfi a magatehetetlen idős asszonyt a házból kivitte, majd az ingatlan előtti négy sávos főközlekedési úton magára hagyta.

Az ügyben indított nyomozást az előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -



Rejtély, miért erőszakolt a miskolci tanár…

Miskolc - Munkahelyén nem volt gond a 82 éves nőt megerőszakoló miskolci tanárral. Az áldozat kórházban, az elkövető férfi előzetes letartóztatásban van. Akár tizenkét év börtönt is kaphat.

 

 

Videó: Tanárt gyanúsítanak a miskolci nemi erőszakkal

Miskolc - Egy szakiskola tanára az a férfi, aki egy hete hajnalban lakásába csábított, megvert, majd megerőszakolt egy 82 éves asszonyt Miskolcon. Az idős nőt hálóingben, mezítláb a ház előtti négysávos útra vitte, ahol a felezővonalon hagyta.

 

Videó: Megerőszakolta 82 éves szomszédját Miskolcon

Miskolc - Hajnalban magához hívta, megverte majd megerőszakolta 82 éves szomszédját egy 56 éves férfi Miskolcon. A magatehetetlen asszonyt ezután a ház előtt lévő négysávos út közepére vitte, és magára hagyta.

 

Miskolc - A férfi a ház előtt, az út közepén hagyta magatehetetlen áldozatát.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!