BOON Sziréna

2016.12.13. 10:28

Közlekedési káosz a villamosbaleset után Miskolcon

Miskolc - A csúcsidőszakban nem ártott volna, ha rendőr irányítja a forgalmat.

Miskolc - A csúcsidőszakban nem ártott volna, ha rendőr irányítja a forgalmat.

Mint írtuk, egy személyautó ütötte ki a szabályosan közlekedő villamost szombat éjjel a miskolci Centrum áruház kereszteződésében. A kisiklott villamost a Bató-ház egyik kirakata állította meg. Öten sérültek meg a balesetben.

Türelemjáték a csomópontban

A balesetben megrongálódott az egyébként igencsak forgalmas és nehezen belátható, így stoptáblával is védett kereszteződést irányító jelzőlámparendszer.

Úgy tűnik, helyrehozatala hosszabb időt vesz majd igénybe. Az irányítatlanság meg is látszik a kereszteződés forgalmán. Már vasárnap napközben is történt egy kisebb koccanásos baleset. Hétfőn ugyan nem volt baleset (legalábbis késő estig), de a csúcsidőszakokban dugó alakult ki végig a Szentpáli és a Corvin utcán. A főutcai keresztirányú gyalogosforgalom (és természetesen a villamosforgalom is) igen nagy errefelé, a másik irányból átjutni igyekvő személyautósoknak és buszosoknak néha hosszú perceken át várakoznia kell.

Nem ártott volna ebbe a kereszteződésbe rendőrt állítani, hogy zavartalan legyen a forgalom.

ÉM-SZB


Frissítés:

Újra működik a jelzőlámpa a Széchenyi-Corvin utca kereszteződésében

Miskolc - Megszűnt a rendőri forgalomirányítás, újra működik a jelzőlámpa a Széchenyi-Corvin utca kereszteződésében a szombat éjjeli villamosbaleset után.

 



A történelem ismétli önmagát Miskolcon: 20 éve is a Centrumnál siklott ki a villamos

Miskolc - Húsz évvel ezelőtt történt egy hasonló villamosos baleset Miskolcon ugyanott, ahol a szombat éjszakai eset történt.

 

 

"Ott állt egy csomó ember és ordítoztam, hogy hívjanak már mentőt"

Miskolc - Öt sérültje van a Miskolc belvárosában történt balesetnek. "Láttuk a villamost, az autó motorházteteje füstölt, szóval valószínűleg néhány perccel a baleset után lehettünk" - mesélte Fanni.

 

Kisiklatta az Opel a villamost Miskolcon éjjel

Miskolc - Öt sérültje van annak a közlekedési balesetnek, ami Miskolcon történt szombat éjjel a Széchenyi után.

 

 

 

Videó: Így ütötte ki az Opel a villamost Miskolcon

Miskolc - Kisiklott és egy kirakatba csapódott egy villamos Miskolcon. A sínekről egy autó lökte le, amely fékezés nélkül hajtott a villamosnak. Az ütközést felvette egy térfigyelő kamera.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!