BOON Sziréna

2016.11.22. 16:20

Villanyoszlopot döntött egy Citroën Sajópálfalánál

Arnót, Miskolc, Sajópálfala - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt kedden délután Sajópálfala és Arnót között.

Arnót, Miskolc, Sajópálfala - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt kedden délután Sajópálfala és Arnót között.

Egy Citroën Berlingo haladt Arnót irányába, amikor egyelőre ismeretlen okok miatt a vezető lehaladt a jobb oldali útpadkára, majd egy termetes beton villanyoszlopnak ütközött. Az ütközéstől az autó az út közepére pattant, ahol megállt, a betonrúd pedig mellé zuhant le az aszfaltra.

Úgy tudjuk, a vezető egyedül utazott. Az ütközés során megsérült, ezért kórházba szállították a mentők, azonban mielőtt elvitték volna, a rendőrség megfújatta vele az alkoholszondát, ami pozitív értéket mutatott.

Az utat teljes szélességében le kellett zárni, amíg az ÉMÁSZ szakemberei áramtalanították az oszlopot, majd ezek után a helyszínre kivonuló tűzoltóság munkatársaival együtt az út szélére tolták a betonrudat. Ekkor az egyik sávon váltakozó irányban megindulhatott a forgalom.

Az anyagi kár tetemes, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!