BOON Sziréna

2016.11.14. 09:38

„Kutyák vagytok, szétütlek titeket…” – kiabálta a rendőröknek Ongán

Miskolc, Onga - Bíróság előtt az Ongán rendőrökre támadók, öléssel fenyegetőzők.

Miskolc, Onga - Bíróság előtt az Ongán rendőrökre támadók, öléssel fenyegetőzők.

Hétfő délután új büntetőügyi tárgyalását kezdi meg a Miskolci Járásbíróság „hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt” a fiatalkorú H. L. és társai ellen.

Mint arról korábban beszámoltunk és mint a vádirat fogalmaz, a Miskolci Rendőrkapitányság szolgálatos rendőreit Ongára riasztották, ahol hárman botokkal felfegyverkezve hatoltak be egy családi házba és az ott tartózkodókat megverték.

Közben az utcán 20–25 fős tömeg gyűlt össze, hogy megtorolják a verést. A két rendőr próbálta külön tartani a két ellenséges csoportot. A harag a rendőrök ellen fordult, többen trágár szavakkal kiabálni kezdtek a rendőrökre, majd az egyik támadó nyakon ragadta az egyik rendőrt, maga felé rántotta, miközben ordította, hogy: „Meg foglak ütni. Kutyák vagytok, szétütlek titeket!” A megtámadott rendőrök megpróbálták megbilincselni az erőszakoskodókat, aki ellenálltak, bántalmazták a rendőröket. A gyanúsítottakat előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

ÉM-SZB


A rendőrnő haját tépték - Vádat emeltek a rendőrökre támadó ongai család tagjaival szemben

Miskolc, Onga - A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség a napokban emelt vádat azzal a négy személlyel – köztük egy fiatalkorúval – szemben, akik még április közepén, a Miskolci Rendőrkapitányság jogszerűen intézkedő járőreire támadtak Ongán.

Ongai attak: a rendőrnő haját tépték, nyakát szorongatták

Onga, Miskolc - Rács mögött maradnak a múlt csütörtökön rendőrökre támadó ongai család tagjai.

 

 

Négy rendőr sérült meg Ongán

Onga, Miskolc - Előzetes letartóztatásban várja további sorsát a rendőrökre támadó négy férfi.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!