BOON Sziréna

2016.11.22. 13:05

Elismerést kaptak az ózdi rendőrök

Ózd - Az ózdi városházán köszöntötték azokat a rend­őröket, akik részt vettek a Szlovákiából átszökött rab elfogásában.

Ózd - Az ózdi városházán köszöntötték azokat a rend­őröket, akik részt vettek a Szlovákiából átszökött rab elfogásában.

Néhány nappal ezelőtt összehangolt akció során Ózdon fogták el azt a férfit, aki a rimaszombati börtönből szökött meg. Halász István főtörzszászlós (balra), Kocsis István alezredes, Kormos Áron és Barkó István rendőr törzszászlós vehetett át külön jutalmat dr. Vereczkei Csaba megyei kapitánytól és Janiczak Dávid polgármestertől. Emellett az egész állomány munkáját elismeri majd az önkormányzat, méghozzá két új, nagy teljesítményű számítógép beszerzésével.

ÉM-ME


Videó: Autóval menekült a rab, Ózdon fogták el

Ózd - Ózdon fogták el kedd este azt a férfit, aki a szlovákiai Rimaszombat börtönéből szökött meg dél körül. A férfi a szlovák rendőrök elől autóval Magyarország felé vette az irányt, és átjutott a határon.

 

Elkapták a rimaszombati börtönből megszökött foglyot Ózdon

Bánréve, Ózd, Rimaszombat - A szlovák állampolgárságú férfi kedden délben szökött meg egy rimaszombati büntetés-végrehajtási intézetből. Igor H. Bánrévénél lépte át a magyar határt, nagy erőkkel eredtek a nyomába a rendőrök Ózd térségében.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!