BOON Sziréna

2016.10.25. 12:41

Öröm: csütörtököt mondott a miskolci férfi pisztolya Izsófalván…

Miskolc, Izsófalva - Szerelemféltésből ragadott fegyvert a féltékeny férfi Izsófalván, a fegyver azonban nem működött.

Miskolc, Izsófalva - Szerelemféltésből ragadott fegyvert a féltékeny férfi Izsófalván, a fegyver azonban nem működött.

Kedden folytatja a Miskolci Törvényszék a CS. A. ellen „több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt” folyamatban lévő büntetőügy tárgyalását.

Féltékenységből

A vádlott férfi – a vádirati tényállás szerint – korábbi szerelmi kapcsolata miatt, szerelemféltésből 2015. szeptember 1-jén 17 óra 30 perc körüli időben Izsófalva településen megjelent korábbi szerelménél, illetve annak akkori párjánál és pisztolyt fogott rájuk. Beterelte őket a lakásba, és követelte tőlük, hogy számoljanak be a kapcsolatukról. Amikor fegyverével csőre töltő mozdulatokat tett, a pisztoly hüvelykivető nyílásából három lőszer kiesett.

Potyogtak a golyók

A megtámadott férfi, amikor látta, hogy a támadó a pisztollyal van elfoglalva, elővette a mobiltelefonját és hívta a 112-es segélyhívót. A vádlott ezt észrevette, a pisztolyt ráfogta, és közölte, hogy lelövi, ha beszél a rendőrséggel. Majd a vádlott a pisztoly csövét a sértett mellkasára szegezte, az elsütőbillentyűt a rajta tartott ujjával meghúzta, de nem történt semmi, a pisztoly nem sült el. Ekkor a vádlott és a sértett is felállt, mire a vádlott azt kiabálta a sértettnek, hogy üljön vissza azonnal, vagy lábon lövi, és ekkor az elsütőbillentyűt ismét meghúzta az ujjával, de a pisztoly nem sült el. Ettől még idegesebb lett a vádlott és a jobb kezében lévő pisztoly markolatával két alkalommal fejen ütötte a sértettet, amelytől erősen vérzett a feje.

Bocsánatot kért és elment

A férfi a volt párjához lépett, akinek bal halántékához szorította a fegyvert, melyből ekkor is kiesett egy golyó. A sértettek folyamatosan próbálták nyugtatni a vádlottat, majd meggyőzték, hogy ne fogja rájuk a pisztolyt. Ezt követően a vádlott kezet nyújtott, bocsánatot kért, majd a helyszínről távozott.

ÉM-SZB


Izsófalva, Miskolc - Csütörtököt mondott a fegyver a féltékeny férfi kezében.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!